Voorstel van ElkeDagFeest voor een camping voor op maat gerichte entertainment.
Activiteit: Kinderen maken hun eigen memoryspel
Op de achterkant van het spel staat het bedrijfslogo. De voorkant van de plaatjes bestaat uit tekeningen van onderdelen van de camping. De speeltuin, de diertjes van de kinderboerderij, de winkel waar ze broodjes kunnen halen, de park mascotte, het strand, etc. Deze plaatjes mogen de kinderen inkleuren tijdens het entertainment-moment.
Doel: De kinderen worden vermaakt en hebben een leuk aandenken om mee te nemen naar de tent of chalet. Daar kunnen ze het spel gedurende de hele vakantie spelen.
Indirect doel: In het vizier van de klanten blijven. Het aandenken kan ook later nog worden gebruikt. Hierdoor worden er regelmatig herinneringen opgeroepen. Tijdens het spelen van het 'campingspel' komen de leukste plekken van de camping steeds weer terug. Kinderen kunnen zich de camping zo beter herinneren.
Wist je dat in 60% van de gevallen kinderen meebeslissen over de vakantie? Daarom is het wel zo fijn als ze de camping van vorig jaar nog goed voor zich kunnen halen wanneer er in het gezin wordt gesproken over de volgende vakantie.